A.S.F.L.

„Poezia-artă nemuritoare!”

Localizare: Craiova, Dolj       

Obiectiv:  Proiectul este adresat studenților pasionați de arta frumosului, cărora le dă oportunitatea de a-și demonstra abilitățile literare, talentul, creativitatea și capacitatea de a scrie în cadrul unui concurs.

Studenții care și–au prezentat creațiile în cadrul proiectului „Poezia-artă nemuritoare!” au fost premiați cu diplome, iar ocupanții primelor  3 locuri cu premii ce au constat în bani și cărți de beletristică.

 

Până în prezent, concursul s-a desfășurat în două ediții, una în 2016, chiar de Ziua Internațională a Poeziei și cea de-a doua pe 17 aprilie 2018 și a fost realizat în parteneriat cu Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră şi Convenţia Organizaţiilor Studenţeşti din Craiova. 

Parteneri: Facultatea de Litere din Craiova, Casa de Cultură a Studenților Craiova (C.C.S), Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră (C.C.O.C.) și Convenția Organizațiilor Studențești (C.O.S.).

Experiența în domeniul abordat: Experiența în organizarea și desfășurarea de acțiuni și activități în domeniul educației non-formale.