A.S.F.L.

Cu siguranță că anii studenției vor fi cei mai frumoși ani din viața ta: prieteni vechi și noi, experiențe inedite, distracție. Dar, să nu uităm că studenția reprezintă o perioadă extrem de importantă în formarea ta pentru viitor, așa că trebuie să o valorifici cu discernământ.

          Dacă îți dorești să trăiești entuziasmul acestei perioade într-un mod productiv, vino și tu în echipa ASFL!

Proiectele ASFL desfășurate atât la nivel național, cât și la nivel internațional, reunesc obiective de interes general. Acestea sunt realizate în scop caritabil, educativ, cultural, recreativ și urmăresc dezvoltarea studenților pe plan personal și profesional. Un rol aparte îl ocupă reprezentarea studențească. Scopul nostru este de a promova și de a apăra drepturile studenților, în relație cu instituții relevante precum: conducerea facultății de care aparțin, conducerea Universității din Craiova, alte structuri ale Ministerului Învățământului, organele puterii de stat, organizații, organisme și instituții naționale și internaționale.

         Voluntariatul în cadrul Asociației Studenților din Facultatea de Litere te va face să privești studenția prin prisma provocărilor societății actuale și te va ajuta să te dezvolți multilateral, pentru că așa cum afirma Nelson Rockefeller: “Nu poţi lăsa urme în nisip atâta timp cât stai jos.”

        

WE ARE MORE THAN STUDENTS,

WE ARE THE VOLUNTEERS OF A TEAM LIFE!

Pentru download formular înscriere A.S.F.L. click pe textul de mai jos!